Gastenboek

72 berichten op 15 pagina's
Janneman Casey
26-08-19 12:15:57
Ik ben tegen, ik vind dat deze achterhaalde cultuur niet bij onze westerse maatschappij past.
Anoniem
26-08-19 11:56:16
Weg met die absurde & achterhaalde cultuur! Dit past hier niet thuis.
Vrijwilliger Meldpunt moskee
22-08-19 10:03:30
Mensen,laat u niet provoceren door mensen.
Laat gewelddadige teksten en dreigementen achterwege. Deze doe onze zaak meer kwaad dan goed. Wij begrijpen uw frustratie (deze voelen wij ook). Maar nogmaals laat u niet uit de tent lokken. Dank u
Tanja Tanja
21-08-19 11:20:27
Geachte lezers,

Zelf heb ik op de esreinschool gezeten en het waren altijd vredige buren. Later heb ik folders bezorgd en ik kreeg bij het suikerfeest een heerlijk broodje van ze.

Maar wat denkt u zelf als uw heilige plek wordt verbouwd? Het is voor hun ook een verandering en soms moet je het elkaar gewoon gunnen als men de best doet.

Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat het misschien drukker zal worden maar ook dat iets wat ik ze gun. Nee een slachtfeest zal ik nooit begrijpen maar dat ben ik en laat mensen zelf erachter komen wat goed is.

Ja het is in het Tuindorp een ander gebouw. Maar culturen horen in elke wijk thuis. Maar we zijn allemaal mensen, accepteer elkaar gewoon.

Ik schaam mij dat er zo site is als deze. Moet dat nu zo? Elkaar afbranden en zeuren? Nee zoek een groep en ga aan tafel en houd eens op. Dit is geen goed voorbeeld voor onze kinderen.

Met vriendelijke groet en een prettige dag gewenst.
Holland Anoniem
20-08-19 21:18:03
De heer Roel Kok, switch in de politiek ook zo makkelijk van de ene partij na de andere, als hij zelf maar ergens bij hoort, maar overleg met o.a. de bewoners van Tuindorp heeft hij nog niet gehoord. Roel woont mooi op de hoek bij de Tuindorp vijver en geen last van de aanblik etc.
Deze mensen van de moskee moeten zich aanpassen aan de Nederlandse normen en zich ook houden aan het bestemmingsplan.De bewoners van Tuindorp mogen nog geen gelijke achter bouw hebben aan de achterzijde van het huis of een carport, maar een 2 onder 1 kapper mag er best ongelijk uit zien aan de voorzijde en met 2 dakkapellen aan de voorzijde. Is toch toegestaan volgens het bestemmingsplan.Hoeveel kerken staan er in het Turkije van Erdogan in zijn dictatuur staat.
Tonen: 5  10   20