Gastenboek

74 berichten op 8 pagina's
Vrijwilliger Meldpunt moskee
22-08-19 10:03:30
Mensen,laat u niet provoceren door mensen.
Laat gewelddadige teksten en dreigementen achterwege. Deze doe onze zaak meer kwaad dan goed. Wij begrijpen uw frustratie (deze voelen wij ook). Maar nogmaals laat u niet uit de tent lokken. Dank u
Tanja Tanja
21-08-19 11:20:27
Geachte lezers,

Zelf heb ik op de esreinschool gezeten en het waren altijd vredige buren. Later heb ik folders bezorgd en ik kreeg bij het suikerfeest een heerlijk broodje van ze.

Maar wat denkt u zelf als uw heilige plek wordt verbouwd? Het is voor hun ook een verandering en soms moet je het elkaar gewoon gunnen als men de best doet.

Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat het misschien drukker zal worden maar ook dat iets wat ik ze gun. Nee een slachtfeest zal ik nooit begrijpen maar dat ben ik en laat mensen zelf erachter komen wat goed is.

Ja het is in het Tuindorp een ander gebouw. Maar culturen horen in elke wijk thuis. Maar we zijn allemaal mensen, accepteer elkaar gewoon.

Ik schaam mij dat er zo site is als deze. Moet dat nu zo? Elkaar afbranden en zeuren? Nee zoek een groep en ga aan tafel en houd eens op. Dit is geen goed voorbeeld voor onze kinderen.

Met vriendelijke groet en een prettige dag gewenst.
Holland Anoniem
20-08-19 21:18:03
De heer Roel Kok, switch in de politiek ook zo makkelijk van de ene partij na de andere, als hij zelf maar ergens bij hoort, maar overleg met o.a. de bewoners van Tuindorp heeft hij nog niet gehoord. Roel woont mooi op de hoek bij de Tuindorp vijver en geen last van de aanblik etc.
Deze mensen van de moskee moeten zich aanpassen aan de Nederlandse normen en zich ook houden aan het bestemmingsplan.De bewoners van Tuindorp mogen nog geen gelijke achter bouw hebben aan de achterzijde van het huis of een carport, maar een 2 onder 1 kapper mag er best ongelijk uit zien aan de voorzijde en met 2 dakkapellen aan de voorzijde. Is toch toegestaan volgens het bestemmingsplan.Hoeveel kerken staan er in het Turkije van Erdogan in zijn dictatuur staat.
Voorjager Vd berg
20-08-19 20:50:57
Moslim reageert... Hij word gerenoveerd wat er ook gebeurt.
Voor de tijd brand ie wel.
Weg met die akelige moslim mensen.
Ik en nog een paar anderen zorgen er zelf wel voor dat die moskee nooit word gerenoveerd.
En dat is een belofte
MOSLIM
20-08-19 12:40:56
De moskee gaat gerenoveerd worden en er is niks of niemand die dat gaat tegen houden ❤️
Rene V
19-08-19 20:01:51
Ik woon in Tuindorp (vlak bij de moskee) en heb geen enkel bezwaar tegen de verbouwing van deze moskee. Geen enkele last van en verwacht in on de de toekomst hier ook geen last van te hebben. De vele negatieve reacties komen m.i. uit angst voort. Wees tolerant en heb open vizier voor onze nieuwe maatschappij. Gr. Rene
Zeg nee Tegen de moskee
13-08-19 22:32:07
Suikerfeest, slachtfeest in mijn ogen is het genoeg geweest. Dubbel paspoort, gebed, minaret, het word tijd de moslims het land uit worden gezet. Aanpassen of oprotten. Ons land gaat volledig naar de kloten zo.
J B
30-07-19 22:38:48
Ik ben vrijwilliger voor deze mensen. Na 2x folderen door mij en een andere vrijwilliger (waarbij we veel positieve reacties kregen) is er een brief naar de hengelose politiek ,de betreffende moskee,en het buurtcomité gegaan. Natuurlijk hebben we ook tc tubantia ingelicht,deze hebbeb na t eerste telefonische contact nog niet opnieuw contact opgenomen. Dus beraden we ons op eventuele andere media.
Anoniem Anoniem
28-07-19 23:31:13
Laat ze in Turkije maar moskeeën en hoge minaretten bouwen, en zich hier aanpassen aan onze cultuur. Ze zijn toch hier gekomen omdat het hier beter was dan waar ze vandaan komen? En als ze dan zo aan hun eigen cultuur vast willen houden, zou ik zeggen: ga naar de bakermat van de cultuur terug.
Anoniem Anoniem
28-07-19 23:27:15
We hebben in Hengelo al genoeg moskeeën en aanpassingen voor mensen die hier niet horen. Moeten wij accepteren dat buitenlanders een symbool van verovering klakkeloos kunnen plaatsen, terwijl wij ons aan de regels houden?
Tonen: 5  10   20