Gastenboek

73 berichten op 4 pagina's
A. Nus
25-10-19 08:10:03
Hallo allemaal,
weten jullie allemaal wel waar de moskee staat in “ons Tuindorp” ?
Driekwart rond de moskee is terrein waar een basis en voortgezet onderwijs school staat, braakliggend terrein en een hele grote Stork fabriek. Ik weet zeker dat de mensen die tegen de verbouwing zijn niet eens weten waar de moskee staat omdat ze er nooit in de buurt komen.
Stemmingmakerij,

Dit zouden we eens moeten doen met Synagogen, weg met de Joden, weg met de Synagogen,
Komt niets goeds van.

Niets meer dan ongeschoolde domme zware shag rokende en niet werkende uitkeringstrekkende mensen die succes van anderen(allochtonen) niet kunnen verdragen. Het is dan ook zuur als je een allochtoon in een mooie auto ziet rijden en zelf op de fiets in de regen langs de Moskee fiets onderweg naar de Aldi om een krat Brouwneister bier te kopen.
isa bakker
12-09-19 10:59:53
nee was grapje wat hier onder staat hoor
achmed barkadie
12-09-19 10:57:38
ik vinden dit gewoon well dat wel kan.

want ikke doe ook mijn best fur deze lande

islam is egt wel hele mooi geloof

tuindorp ook islam leren kennen
chantal smit
12-09-19 10:54:34
ik ben der godverdomme helemaal klaar mee met dit gezeik elke keer.

Kan het dan nooit eens normaal. altijd weer van die sensatie zoekers.

DIT IS NIET NORMAAL.

mijn naam is chantal smit . EN IK BEN NIET BANG OM MIJN MENING TE GEVEN.

WANT ER IS VRIJHEID VAN MENING UITING .
of kan dat ook al niet meer?
#safetheday #safetuindorp #chantalinhetbestuurd
Peter R. De Vries
26-08-19 16:14:30
Ik ben het totaal met Bas eens. ONZE cultuur raakt in gevaar en is al grotendeels aangetast.
Prima dat je moslim bent, maar verwacht niet van ons dat wij ons aan jullie normen en waarden gaan houden, dit hoort andersom maar dat accepteren jullie niet.

Het is aanpassen of oprotten
Bas Holland
26-08-19 15:36:58
Zeg nee tegen de moskee! Stop islamisering en indoctrinatie!! Het kan zo niet langer, oprotten met dat achterlijke volk! Wij Nederlanders zien langzaam onze normen en waarden, onze cultuur, en ons eigen land verdwijnen! Kom snel in actie.

Grote delen van Nederland zijn niet meer van ons maar behoren tot de islam. Weg vrijheid. Onacceptabel!!

Islam is terreur en moskeeën horen niet bij Nederland. #stopislam #deislamiseren
Janneman Casey
26-08-19 12:15:57
Ik ben tegen, ik vind dat deze achterhaalde cultuur niet bij onze westerse maatschappij past.
Anoniem
26-08-19 11:56:16
Weg met die absurde & achterhaalde cultuur! Dit past hier niet thuis.
Vrijwilliger Meldpunt moskee
22-08-19 10:03:30
Mensen,laat u niet provoceren door mensen.
Laat gewelddadige teksten en dreigementen achterwege. Deze doe onze zaak meer kwaad dan goed. Wij begrijpen uw frustratie (deze voelen wij ook). Maar nogmaals laat u niet uit de tent lokken. Dank u
Tanja Tanja
21-08-19 11:20:27
Geachte lezers,

Zelf heb ik op de esreinschool gezeten en het waren altijd vredige buren. Later heb ik folders bezorgd en ik kreeg bij het suikerfeest een heerlijk broodje van ze.

Maar wat denkt u zelf als uw heilige plek wordt verbouwd? Het is voor hun ook een verandering en soms moet je het elkaar gewoon gunnen als men de best doet.

Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat het misschien drukker zal worden maar ook dat iets wat ik ze gun. Nee een slachtfeest zal ik nooit begrijpen maar dat ben ik en laat mensen zelf erachter komen wat goed is.

Ja het is in het Tuindorp een ander gebouw. Maar culturen horen in elke wijk thuis. Maar we zijn allemaal mensen, accepteer elkaar gewoon.

Ik schaam mij dat er zo site is als deze. Moet dat nu zo? Elkaar afbranden en zeuren? Nee zoek een groep en ga aan tafel en houd eens op. Dit is geen goed voorbeeld voor onze kinderen.

Met vriendelijke groet en een prettige dag gewenst.
Holland Anoniem
20-08-19 21:18:03
De heer Roel Kok, switch in de politiek ook zo makkelijk van de ene partij na de andere, als hij zelf maar ergens bij hoort, maar overleg met o.a. de bewoners van Tuindorp heeft hij nog niet gehoord. Roel woont mooi op de hoek bij de Tuindorp vijver en geen last van de aanblik etc.
Deze mensen van de moskee moeten zich aanpassen aan de Nederlandse normen en zich ook houden aan het bestemmingsplan.De bewoners van Tuindorp mogen nog geen gelijke achter bouw hebben aan de achterzijde van het huis of een carport, maar een 2 onder 1 kapper mag er best ongelijk uit zien aan de voorzijde en met 2 dakkapellen aan de voorzijde. Is toch toegestaan volgens het bestemmingsplan.Hoeveel kerken staan er in het Turkije van Erdogan in zijn dictatuur staat.
Voorjager Vd berg
20-08-19 20:50:57
Moslim reageert... Hij word gerenoveerd wat er ook gebeurt.
Voor de tijd brand ie wel.
Weg met die akelige moslim mensen.
Ik en nog een paar anderen zorgen er zelf wel voor dat die moskee nooit word gerenoveerd.
En dat is een belofte
MOSLIM
20-08-19 12:40:56
De moskee gaat gerenoveerd worden en er is niks of niemand die dat gaat tegen houden ❤️
Rene V
19-08-19 20:01:51
Ik woon in Tuindorp (vlak bij de moskee) en heb geen enkel bezwaar tegen de verbouwing van deze moskee. Geen enkele last van en verwacht in on de de toekomst hier ook geen last van te hebben. De vele negatieve reacties komen m.i. uit angst voort. Wees tolerant en heb open vizier voor onze nieuwe maatschappij. Gr. Rene
Zeg nee Tegen de moskee
13-08-19 22:32:07
Suikerfeest, slachtfeest in mijn ogen is het genoeg geweest. Dubbel paspoort, gebed, minaret, het word tijd de moslims het land uit worden gezet. Aanpassen of oprotten. Ons land gaat volledig naar de kloten zo.
J B
30-07-19 22:38:48
Ik ben vrijwilliger voor deze mensen. Na 2x folderen door mij en een andere vrijwilliger (waarbij we veel positieve reacties kregen) is er een brief naar de hengelose politiek ,de betreffende moskee,en het buurtcomité gegaan. Natuurlijk hebben we ook tc tubantia ingelicht,deze hebbeb na t eerste telefonische contact nog niet opnieuw contact opgenomen. Dus beraden we ons op eventuele andere media.
Anoniem Anoniem
28-07-19 23:31:13
Laat ze in Turkije maar moskeeën en hoge minaretten bouwen, en zich hier aanpassen aan onze cultuur. Ze zijn toch hier gekomen omdat het hier beter was dan waar ze vandaan komen? En als ze dan zo aan hun eigen cultuur vast willen houden, zou ik zeggen: ga naar de bakermat van de cultuur terug.
Anoniem Anoniem
28-07-19 23:27:15
We hebben in Hengelo al genoeg moskeeën en aanpassingen voor mensen die hier niet horen. Moeten wij accepteren dat buitenlanders een symbool van verovering klakkeloos kunnen plaatsen, terwijl wij ons aan de regels houden?
Anoniem Anno
27-07-19 00:04:53
Ik zou die Roel Kok maar eens tegen de loep aanhouden. In zijn VVD tijd zat hij als wethouder ook al met 2 petten.
Kijk maar eens naar het 1 miljoen kostende poepveldje bij het dikkersplein. Daar moest het oude pand van oonk wijken voor een wegverbreding die er nooit kwam. Pand was veel minder waard! Samen met het woonhuis.
Co De Rood
26-07-19 08:25:28
Als de wind onze kant op staat kunnen we soms al meegenieten van dat gebedzang gedoe wat uit die speakers komt. Laat staan als dat ding 25 meter hoog wordt.. Als we dat graag hadden willen horen zouden we wel in Marokko ofzo wonen. Ik woon in Tuindorp! Nederland! Het sfeervolle en authentieke stukje Hengelo, dat ik graag zo zou willen houden. Een kerk in dat soort landen wordt vaak niet geaccepteerd en soms zelfs in de brand gestoken. Maar in Nederland moet het wel allemaal kunnen? Alles vol bouwen en hele buurten laten meegenieten van dat gejengel als ik in m'n tuin zit. Ik heb echt wel respect voor het geloof, begrijp me niet verkeerd! Dat maakt ons land kleurrijk maar een koepel van 25 meter gaat mij gewoon te ver! voornamelijk door het aanzicht en het geluid dat ik niet hoef te horen. Als ze Soul en Funk muziek draaien uit de speakers mag de koepel van mij maximaal 10 meter hoog ;-) als dat niet in de planning zit ben ik tegen de 25 meter hoge koepel.
Tonen: 5  10   20